FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Categories

Köpa billigt Clomid i Sverige, Clomid bästa pris

Tuesday, July 16, 2013 @ 10:07 PM
Author: user

Generic Clomid (klomifencitrat) är ett välkänt och förskrivna läkemedel för behandling av kvinnlig infertilitet. Generic Clomid arbetar för att stimulera ägglossning hos kvinnor genom att öka produktionen av nödvändiga ägglossning hormoner.

Generic Clomid är en ovulatory stimulerande vanligen föreskrivs för behandling av kvinnlig infertilitet. Det fungerar att avsevärt öka chansen att bli gravid genom att öka produktionen av ägg under ägglossningen. Generic Clomid rekommenderas för användning hos kvinnor som har normal östrogen och hypofysen nivåer körtel, kan dock ha lägre än genomsnittet eller oregelbunden ägg reproduktion.

Generic Clomid kan också användas för att öka produktionen av flera ägg för användning i kombination med assisterad befruktning teknik som provrörsbefruktning eller gametöverföring-fallopian transfer (GIFT). Generic Clomid kan också användas för att som en clomiphene utmaning test som ofta används för att testa ovulation och äggkvaliteten hos kvinnor i händelse av ovarian reserv. Generic Clomid är inte effektivt i partners där man diagnostiseras som infertila.

Följ alltid läkarens instruktioner och anvisningarna på ditt recept etiketten när du tar Generic Clomid. Din dos beror på din personliga medicinska tillstånd. Generic Clomid ska sväljas med ett helt glas vatten. Generic Clomid är i allmänhet tar i 5 dagars cykler i samband med menstruationscykeln. Rådgör med din läkare för dosering anpassad efter dina behov.

Alltid läsa ingredienser på etiketten innan du tar denna eller någon annan medicin för att säkerställa att det inte finns några faktorer som kan utlösa en allergisk reaktion. Sluta ta medicinen och kontakta läkare om du upplever symptom i samband med allergier. Patienter som tar Generisk Clomid kan uppleva ovariellt hyperstimuleringssyndrom (OHSS). Kontakta din läkare omedelbart om du upplever symtom på OHSS, inklusive: svullna ben, händer och buk, buksmärtor, viktökning, förlust av andedräkt, och illamående och kräkningar. Ytterligare biverkningar förknippade med Generic Clomid inkluderar: buk eller bäcken smärta som ett resultat av ett förstorade äggstockar. Förstorade äggstockar kan också presentera sig i form av ömhet, tryck eller svullnad i nedre delen av magen / bäckenregionen. Med Generic Clomid kan också resultera i: ökad känslighet i brösten, dimsyn, diarré, huvudvärk, eller onormal uterin blödning. Rådgör med din läkare omedelbart om du upplever någon av de ovan nämnda biverkningarna.
Generic Clomid kan också öka chanserna att få flera födslar.

Observera att detta inte är en allomfattande lista över biverkningar. Konsultera en läkare för en utökad förståelse för de möjliga riskerna med att ta Generic Clomid.

Alltid rådfråga en betrodd läkare innan du tar Generic Clomid eller lägga något annat receptbelagt läkemedel med din läkare rutin. Meddela din läkare om du har något av följande villkor innan du tar Generic Clomid: cystor på äggstockarna eller förstorade äggstockar (ej beror på polycystiskt ovariesyndrom), onormal vaginal blödning, leversjukdom, okontrollerad sköldkörtel eller binjure problem körtel, tumör i hjärnan (hypofysen tumör). Var extra försiktig när du kör bil eller använda maskiner medan du tar Generic Clomid, eftersom detta läkemedel kan orsaka nedsatt syn. Ta inte Generic Clomid om du är gravid. Rådgör med din läkare om du för närvarande ammar eller är avsedda för amning under Generic Clomid.

Ta aldrig mer än en dos av Generic Clomid i taget. Konsultera en betrodd läkare för ytterligare anvisningar om vad du ska göra om du har missat en dos av denna medicin.

Förvara i rumstemperatur i en sluten behållare skyddat från värme, ljus och fukt. Håll Generic Clomid borta från barn och husdjur. Alltid mediciner på ett säkert sätt.

Comments are closed.