FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Categories

Köpa billigt Levitra i Sverige, Levitra bästa pris

Tuesday, July 17, 2012 @ 11:07 AM
Author: user

Vad är Vardenafil?

Vardenafil är en klassificering av läkemedel som kallas PDE (fosfodiesteras)-hämmare och verkar genom att relaxera och därmed utvidga blodkärlen som går till penis. Det är inte en sexuell stimulantia, men arbetar för att ge blod flöde till det område som tillåter en människa att få en erektion när sexuellt stimulerad. Sålunda används den för att behandla erektil dysfunktion.


Hur ska Vardenafil tas?

Vardenafil bör endast ses som receptbelagda och inte mer än en gång inom 24 timmar. Vanligtvis är det tas med eller utan mat cirka en timme innan behövs men det kan också finnas tillfällen då en person inte kan kanske även ta det en gång om dagen. Vissa medicinska tillstånd kan motivera att Vardenafil mindre ofta och din läkare kommer att diskutera detta med dig om det är ett problem. Vardenafil tas oralt i tablettform och vissa former är föreskrivna som löses i munnen och inte sväljas.

Finns det några försiktighetsåtgärder när du tar Vardenafil?

Det är alltid rekommenderat att du meddelar din läkare om alla andra mediciner du tar vare sig recept eller OTC eftersom det kan finnas kontraindikationer. Dessutom, om du dricker grapefruktjuice eller äter grapefrukt regelbundet är det viktigt att berätta för din läkare. Läs medföljande litteraturen eller flaskan noggrant och om det finns någon aspekt av läkemedlet eller om du har några frågor, tveka inte att få svar från din läkare eller apotekspersonal. Dessutom alltid följa de exakta doser och tider som din läkare.

Finns det några allvarliga biverkningar förknippade med Vardenafil?

I de flesta fall har det inte förekommit några rapporter om allvarliga biverkningar, men med alla PDE-hämmare klocka för suddig eller förlust av synen. Detta kan vara tillfälligt och i ytterst sällsynta fall permanent, men det är inte känt vid denna tidpunkt antingen permanent förlust av syn är faktiskt resultatet av vardenafil eller något annat bakomliggande hälsotillstånd. De flesta biverkningar som rapporterats biverkningarna är milda till måttliga och är sådana saker som yrsel och illamående. Vissa människor har upplevt förlust av hörsel, men i allmänhet bara i ena örat. Oavsett om du känner att biverkan är mild eller svår, är det alltid viktigt att rapportera dem till din läkare för korrekt vägledning.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.