FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Categories

Köpa billigt Penisole i Sverige, Penisole bästa pris

Friday, July 20, 2012 @ 11:07 PM
Author: user

Penisole är en produkt avsedd för att hjälpa män att öka storleken på sin penis, med särskild uppmärksamhet på full erektion storlek och kapacitet. Ett av de viktigaste sätten de närmar sig det är genom att försöka öka mängden blod som rinner ut i erektion under upphetsning.

Många människor kan inte vara bekant med ingredienserna i denna formel, så vi kommer att diskutera några av dem här. Den första nyckeln ingrediensen är ashwagandha, utan tvekan den mest kända och mest populär ingrediens på listan. Det är känt att verka som ett milt libido, ökar en människas könsdrift. Det är också tänkt att vara ett sätt att öka uthållighet och fertilitet. Alla dessa saker samverkar kan stödja friskare erektioner.

En annan viktig ingrediens är Makardhwaj, känd för att stimulera blodflödet i kroppen. Öka cirkulation är namnet på spelet om detta extrakt. En del experter säger att det kan bidra till att minska ångest, ett vanligt problem som ofta arbetar mot män när de försöker utföra sexuellt. Ta bort lagt stress är känt för att ha en positiv effekt på sexuell kapacitet och prestanda.

Den sista ingrediensen vi nämner här är Kavach Beej. Detta örtextrakt är känd för att stimulera produktionen av testosteron, ett av de mest populära sätten att hjälpa till med erektion styrka och kvalitet. Det kan också stödja bättre uthållighet och hjälpa män har mer kontroll över tidpunkten för deras orgasmer. Vissa säger att det kan hjälpa till att bota för tidig utlösning.

fördelar:

  • Kan öka penis storlek och styrka
  • Kan förbättra andra områden av sexuell hälsa

negativa:

  • Vissa engagemang krävs
  • Många ingredienser i stort sett okända för många män

Comments are closed.