FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Categories

Köpa billigt Womenra i Sverige, Womenra bästa pris

Tuesday, July 17, 2012 @ 11:07 AM
Author: user

Vad är Womenra?

Womenra är ett läkemedel som liknar Sildenafil Citrate syftar till att öka en kvinnas sexuella tillfredsställelse. Det fungerar genom att öka blodflödet till underlivet vilket resulterar i att ha intensifierats njutning.

Hur tar jag drogen?

Womenra är ett oralt läkemedel som måste tas med ett glas vatten. Det är ett receptbelagt läkemedel som behöver en läkares överinseende när du tar. Läkemedlet bör inte tas mer än en gång om dagen.

Inte behandla Womenra könssjukdomar?

Nej, Womenra inte att bota eller förhindra dig från att ha sexuellt överförbara sjukdomar, hjälper det bara kvinnor har ökad sexuell njutning.

Hur lång tid innan den når den terapeutiska effekten?

Womenra träder i kraft 30-60 minuter efter intag av läkemedlet och varar ca 4-6 timmar.

Vad är särskilda försiktighetsåtgärder att använda drogen?

Informera din läkare om du har någon lever-eller njursjukdom som kan påverka i absorption och utsöndring av läkemedlet från kroppen. Det är också bäst att undvika användning av anti angina läkemedel som innehåller nitrater som kan sänka blodtrycket.

Vem kan inte använda Womenra?

Användning av Womenra rekommenderas inte för de kvinnor som drabbats av en hjärtattack eller stroke eftersom det extra njutning kan också öka hjärtats arbetsbelastning och kan ytterligare förvärra tillståndet. Det är inte heller lämpligt för unga kvinnor att använda läkemedlet.

Vilka biverkningar av att använda drogen?

Vanliga biverkningar av läkemedlet inkluderar huvudvärk, ansiktsrodnad och illamående. Svår komplikation av läkemedlet dimsyn eller känslighet för ljus. Det skulle också vara bäst att rådgöra med din läkare när du upplever bröstsmärtor, yrsel och illamående samtidigt som sex.

Vad bör göras när man upplever några biverkningar av Womenra?

Det vore bäst att sluta använda läkemedlet och kontakta din läkare för vidare undersökning. Det är möjligt att du kan ha en underliggande sjukdom eller ett tillstånd som påverkar effektiviteten av läkemedlet.

Förvaring Womenra?

Den har en hållbarhetstid på 1-2 år och bör förvaras i rumstemperatur. Det bör också förvaras utom räckhåll för barn.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.