FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Categories

Köpa billigt Zocor i Sverige, Zocor bästa pris

Friday, July 20, 2012 @ 11:07 PM
Author: user


Zocor Simvastatin används för att minska nivåerna av det “onda” kolesterolet (low-density lipoprotein eller LDL) och triglycerider i blodet, och samtidigt öka nivåerna av det “goda” kolesterolet (high-density lipoprotein eller HDL).

Zocor används för att sänka kolesterol och triglycerider (typer av fett) i blodet. Zocor används också för att minska risken för stroke, hjärtinfarkt och andra komplikationer hjärta hos personer med diabetes, kranskärlssjukdom eller andra riskfaktorer Zocor används hos vuxna och barn som är minst 10 år gammal.

Innan du tar Zocord
Du ska inte ta Zocord om du är allergisk mot simvastatin, om du har leversjukdom, eller om du är gravid eller ammar. I sällsynta fall kan Zocord orsaka ett tillstånd som resulterar i nedbrytning av skelettmuskulaturen vävnad, vilket leder till njursvikt. Detta tillstånd kan vara mer benägna att inträffa hos äldre vuxna och personer som har njursjukdom eller dåligt kontrollerad hypotyreos (låg sköldkörtelfunktion). Du kan också vara mer benägna att utveckla detta tillstånd om du är av kinesisk härkomst och du tar höga doser Zocor samtidigt tar medicin som innehåller niacin (Advicor, Niaspan, Niacor, Simcor, Slo-niacin och andra).

Comments are closed.